Bidra till ett rikare liv för personer med nedsatt rörelseförmåga

Att leva med en nedsatt rörelseförmåga är en vardag för många. De offentliga resurserna för stöd till hjälpmedel och annat är kraftigt begränsade. Genom ett testamente till Bidragsstiftelsen kan du bidra till ett bättre och rikare liv för människor med nedsatt rörelseförmåga.

Kvinna skjuter en annan kvinna i rullstol uppför kulle

Testamentera en gåva

Vi delar ut bidrag till hjälpmedel, utbildningar, resor och annat som många med nedsatt rörelseförmåga tyvärr inte har råd med och som kommun eller region inte finansierar.

Våra bidrag kan innebära att någon får möjlighet att utöva en idrott eller hobby som de annars inte kan göra. Vissa kan göra en resa som de drömt om och för andra så kan ett hjälpmedel innebära att man kan få ett ett arbete.

Allt fler människor väljer att inkludera en gåva i sitt testamente. Så lite som några procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad. En gåva i ditt testamente kan vara ett visst belopp, ett visst föremål eller en andel av din kvarlåtenskap.

Om du är intresserad av att bidra så får du gärna höra av dig så kan vi berätta lite mer om vad vi gör och hur vi arbetar. Vill du därefter gå vidare så kan vi ta hjälp av en jurist som kan berätta mer om att testamentera och hjälpa till att upprätta ditt testamente om det blir aktuellt.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!
Kontakta bidragsstiftelsen
Testamente

Kontakta oss

DHR Bidragsstiftelsen
Hammarby Allé 91
120 63 Stockholm
Kontaktperson
Susanne Wettby
susanne@bidragsstiftelsen.se
08-744 12 90
Time management Icon
Telefontid måndag–torsdag 09:30-12:00 
Tack
Ditt meddelande har mottagits
Oj då. Något verkar ha gått snett när formuläret skulle. Försök igen